Dubbele laadvoer

Siv Logistic Services streeft naar efficiëntie en schadebeperking tijdens het transport. We bieden dubbele vloer trailers voor optimale oplossingen.

Pallet

Siv Logistics transporteert dagelijks goederen op pallets, zonder afhankelijk te zijn van externe vervoerders. We kunnen kleine en grote ladingen verzorgen volgens uw wensen.

Groupage

Dankzij ons Europees groupage netwerk verzorgen we efficiënt transport van diverse ladingen in heel Europa.

Volume transport

Onze opvallende transportvloot, met diverse vrachtwagenconfiguraties, garandeert snelle levering van uw vracht.

LZV

Het gebruik van LZV's voor transport is een milieuvriendelijke optie die minder belastend is voor zowel verkeer als milieu. Siv Logistics zet hiermee een belangrijke stap in het streven naar duurzame logistiek .

Warehousing & opslag

Of het nu gaat om opslag, overslag (cross-docking), orderpicking of voorraadbeheer, Siv Logistics biedt uitgebreide diensten. Via onze website kunt u uw goederen nauwgezet volgen gedurende het hele proces.

Distributie NL

Dankzij geautomatiseerde routeplanning en handige hulpmiddelen zoals elektrische pompwagens en laadkleppen, garanderen we vlotte en schadevrije distributie.

Koeltrans

Wij zijn gespecialiseerd in Europees transport van koel- en diepvriesproducten met veelzijdige trailers voor verschillende temperaturen.


 

De Specialist in het vervoer van goederen over de weg in heel Nederland. 

Siv Transport


Met onze niet lullen maar poetsen mentaliteit weten we onze klanten altijd weer tevreden te stellen. Wij rijden met plezier en doen ons werk met passie. 


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lading? Wij bespreken het graag met u. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze planning.