Transport in veilige handen

In de transportwereld was één motto altijd onze drijfveer: "Uw lading in veilige handen." Het was geen loze belofte, maar een verplichting die we met passie vervulden.

Onze chauffeurs, met taalvaardigheid en toewijding, zorgden ervoor dat uw lading veilig en op tijd aankwam. Onze moderne trucks, onderhouden in onze eigen werkplaats in Nieuwekerk aan den IJssel, waren de kern van onze betrouwbaarheid.

Veiligheid had altijd prioriteit; ons wagenpark was uitgerust met geavanceerde beveiligingstechnologieën. Kortom, "Uw lading in veilige handen" was geen holle frase, maar een dagelijkse verplichting die we met trots nakwamen.

Duurzaamheid

Als SIV Logistics, een toegewijd familiebedrijf, staat duurzaamheid centraal in onze aanpak. Onze vloot omvat voertuigen met Euro-5 EEV, Euro-6 en LNG-motoren, terwijl onze koelopleggers bandenspanningscontrolesystemen hebben. Deze maatregelen minimaliseren rolweerstand, besparen energie en verminderen onze ecologische voetafdruk. We coachen onze chauffeurs ook voor duurzaam rijden en herprofileren onze banden om hun levensduur te verlengen. Bij SIV Logistics kijken we vooruit met een sterke nadruk op duurzaamheid en continue innovatie voor een groenere toekomst.